Feestdagen 2018

Sinterklaas, kerst en oud & nieuw staan alweer bijna voor de deur. Naast onze normale openingstijden zijn wij extra geopend op zondag 23 en maandag 24 december, en op zondag 30 en maandag 31 december. Voor alle dagen kunt u natuurlijk weer bestellen, de bestellijst vind u onder het kopje bestellijst of geprint in de winkel. Bestellingen nemen wij aan tot en met 4 dagen voor de afhaaldatum. 

 

 

Tijdens de feestdagen helpen we u weer graag op weg. Naast de mooiste ingrediënten kunnen we ook helpen met de samenstelling van het complete kerstmenu. Voor inspiratie hebben we hier beneden wat leuke recepten op een rij gezet. Mochten er producten niet op de bestellijst staan schroom dan niet om het na te vragen in de winkel. We kunnen namelijk bijna overal aankomen mits u tijdig besteld!

Inspiratie

De lekkerste voorgerechten om het kerstdiner mee te beginnen:

Gravad lachs van zeebaars en dragon. De meeste mensen denken bij gravad lachs vaak aan zalm, maar er zijn verschillende soorten vis die geschikt zijn voor deze bereiding. Klik op de afbeelding voor dit heerlijke recept van Delicious Magazine.

 

 

 Coquilles met doperwtenpuree, citrus en verse tuinkruiden. Een van onze favorieten ingrediënten tijdens het kerstdiner, heerlijke coquilles. Deze zachte schaaldieren zijn eenvoudig te bereiden en heerlijk van smaak. Klik op de afbeelding voor dit heerlijke recept van Culy.nl.  

 

 

Hoofdgerechten om op tafel te laten stralen:

Zalm blijft een all-time klassieker, en niet voor niets. Er is oneindig te combineren met dit mooie product. Daarnaast vind u bij ons zalm van Schotse afkomst. Deze heeft een lager vet percentage en is voller van smaak. Onderstaand een heerlijk recept met granaatappelpitjes en amandelen. Klik op de afbeelding voor het recept van Culy.nl!

 

 

Zeebaars, of andere baarsachtigen zijn bijna allemaal zeer smaakvol en natuurlijk erg goed te gebruiken tijdens het kerstdiner. In dit recept wordt zeebaars gemarineerd een misomarinade, ofwel het hartige umami en geserveerd met Rammenas, een Oosterse radijs. Het klinkt apart maar het is makkelijk te bereiden en heel erg lekker. Klik voor dit leuke recept van Njam.tv op de afbeelding. 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten